Lentoerikoistarjoukset kohteesta Altayn lentoasema (AAT)

Matkusta 9 paikkoihin 11 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Altayn lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
URC Urumqi

4-6 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
XIY Xi'an

2 lentoja päivässä

3h 33m Näytä hinta
KRY Karamay

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
KJI Burqin

1 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta
LHW Zhongchuan

1 lentoja päivässä

3h 5m Näytä hinta
YIN Yining

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
FYN Fuyun

1 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta
BPL Bole
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
CAN Guangzhou
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

5h 10m Näytä hinta

Tiedot koskien Altayn lentoasema

Lentokentän nimi Altayn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AAT
Kaupunki Altay
Maa China (CN)
Täysi sijainti Altayn lentoasema
Leveysaste 47.750362
Pituusaste 88.084440
Näytä kartalla Google maps

Altayn lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Altayn lentoasema, joka sijaitsee viehättävällä Altayn alueella Kiinassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä matkustajia.. Altayn lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita saumattoman ja mukavan kokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaali: Altayn lentokentällä on tilava ja moderni terminaalirakennus varustettuna huippumoderneilla mukavuuksilla.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Matkustajat voivat löytää lähtöselvitystiskit kätevästi lähtöaulasta.
 • Turvallisuus: Käytössä on tiukat turvatoimenpiteet matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi. kaikki matkustajat.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Altayn lentoasema tarjoaa erilaisia vähittäismyynti- ja ruokailuvaihtoehtoja sekä kansainvälisiä ja paikallisia merkkejä. Matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, luksustavaroita ja nauttia herkullisia aterioita tai välipaloja vierailunsa aikana.
 • Aulatilat: Liikematkustajat ja ensiluokkaiset matkustajat sekä valittujen kanta-asiakasohjelmien jäsenet pääsevät eksklusiivisiin loungeihin, jotka tarjoavat mukavan ja rentouttavan ympäristön lentoja odottaessaan.
 • Matkalaukkupalvelut: Altayn lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavarasäilytyksen ja -toimituksen, varmistaakseen matkustajille vaivattoman matkakokemuksen.

Palvelut

 • Kuljetus: Altayn lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä, mukaan lukien taksit, autonvuokraukset ja bussit.
 • Tietopisteet.: Matkustajat voivat löytää tietopisteitä, joissa on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka voi auttaa kaikissa tiedusteluissa tai antaa ohjeita.
 • Löydetyt: Altayn lentoasemalla on oma kadonneiden ja löydettyjen osasto, joka auttaa matkustajia noutamaan kadonneet tavarat..
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa tai lääketieteellisen avun sattuessa Altayn lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutetut ammattilaiset.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on saatavilla koko lentoasemalla, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä ollessaan lentokentällä.
 • Lasten leikkialue: Altayn lentoasema tunnistaa lasten kanssa matkustavien perheiden tarpeet ja tarjoaa lapsille omistetun leikkialueen, joka pitää nuoret viihdytettynä..

Altayn lentoasema tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita matkustajiensa matkustuskokemuksen parantamiseksi. Tilavasta ja hyvin varustetusta terminaalista erilaisiin kauppa- ja ruokailuvaihtoehtoihin matkustajat löytävät varmasti kaiken tarvitsemansa. Lisäksi lentoasema varmistaa matkustajiensa turvallisuuden ja mukavuuden tiukoilla turvatoimilla, matkatavarapalveluilla ja erilaisilla kuljetusvaihtoehdoilla. Altayn lentoasema on omistautunut tarjoamaan mukavan ja tehokkaan matkan, joten se on erinomainen valinta Altayn alueella vieraileville matkailijoille.


Altayn lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Altayn lentoasema?

Ilmailualalla Altayn lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AAT, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Altayn lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Guangzhou Baiyun International Airport (CAN), ja sen arvioitu kesto on 5h 10m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Altayn lentoasema?

Yhteensä 11 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Altayn lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: China Southern Airlines, Joy Air, Tianjin Airlines, Gestair, China Eastern Airline

Altay kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Altayn lentoasema (AAT) on matkustajien suosiossa kaupungista Altay sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Altayin läheisyydessä?

Altay läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella