Lentoerikoistarjoukset kohteesta Allakaketin lentoasema (AET)

Suoria lentoja kohteeseen 1 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Allakaketin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FAI Fairbanks

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Tiedot koskien Allakaketin lentoasema

Lentokentän nimi Allakaketin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AET
Kaupunki Allakaket
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Allakaketin lentoasema
Leveysaste 66.561670
Pituusaste -152.658340
Näytä kartalla Google maps

Allakaketin lentoaseman tilat ja palvelut

Allakaketin lentoasema, joka sijaitsee syrjäisessä Allakaketin kylässä Alaskassa, on tärkeä liikenteen solmukohta sekä paikallisille että alueella vieraileville turisteille. Pienestä koostaan huolimatta lentoasema tarjoaa monipuoliset palvelut ja palvelut sujuvan ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, jossa on mukavat istuimet, wc-tilat ja runsaasti tilaa odottaville matkustajille.
  • Kiitotie: Allakaketin lentokentällä on yksi asfalttikiitotie, joka on 3 000 jalkaa pitkä ja johon mahtuu pieniä lentokoneita.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on pysäköintimahdollisuus niille, jotka haluavat jättää ajoneuvonsa matkan aikana. Pysäköintialue sijaitsee kätevästi lähellä terminaalirakennusta, jotta sinne pääsee helposti.
  • Kuljetus: Saumattoman kuljetuksen helpottamiseksi lentoaseman ja lähellä olevien kohteiden välillä, aivan terminaalirakennuksen ulkopuolelta löytyy erilaisia vuokra-autotoimistoja ja taksipalveluita.
  • Esteettömyys: Allakaketin lentoasemalla on tilat vammaisten matkustajien majoittamiseksi. Pyörätuoliramppeja ja esteettömiä wc-tiloja on saatavilla osallisuuden varmistamiseksi.

Palvelut

  • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita auttaakseen matkustajia matkatavaroidensa kanssa. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä helpottamaan prosessia ja varmistamaan tehokkaan matkatavaroiden siirron lentokoneeseen ja lentokoneesta.
  • Lennon tiedot: Matkustajat voivat löytää ajantasaiset lentotiedot lähdöistä ja saapuvista näytöistä läpi koko ajan. terminaalirakennus. Tämä auttaa matkustajia pysymään ajan tasalla aikataulumuutoksista tai viivästyksistä.
  • Turvallisuus: Allakaketin lentoasema asettaa matkustajiensa turvallisuuden etusijalle. Koulutettu turvahenkilöstö suorittaa turvatarkastuksia ja varmistaa turvallisen ympäristön kaikille matkustajille.
  • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa lentoasemalla on erillinen löytö- ja katoamispalvelu. Matkustajat voivat tiedustella kadonneita tavaroitaan ja hakea ne, jos ne löytyvät.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Vaikka lentoasemalla ei välttämättä ole laajaa valikoimaa ostos- tai ruokailumahdollisuuksia, matkustajat voivat nauttia valikoimasta välipaloja, juomia, ja matkustustarpeet lentoaseman lähikaupassa.

Allakaketin lentoasema, vaikka se onkin pieni, pyrkii tarjoamaan mukavan ja mukavan kokemuksen matkustajilleen. Nykyaikaisten tilojensa ja omistautuneiden palveluidensa ansiosta lentoasema toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana paikalliselle yhteisölle ja toivottaa vierailijat tervetulleiksi kauniille Allakaketin alueelle.


Allakaketin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Allakaketin lentoasema?

Ilmailualalla Allakaketin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AET, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Allakaketin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Allakaketin lentoasema ja Fairbanks International Airport (FAI) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Allakaketin lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Allakaketin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Astral Aviatio

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Allakaket?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Allakaket, suosivat usein Allakaketin lentoasema (AET)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Allakaketin läheisyydessä?

Allakaket läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella