Lentoerikoistarjoukset kohteesta Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä (IXD)

Jatkuvat lennot 11 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä

Tiedot koskien Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä

Lentokentän nimi Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi IXD
Kaupunki Allahabad
Maa India (IN)
Täysi sijainti Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä
Leveysaste 25.440081
Pituusaste 81.734067
Näytä kartalla Google maps

Allahabadin lentoasema/Bamraulin lentoaseman tilat ja palvelut

Allahabadin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Bamrauli Airport, on kotimainen lentokenttä, joka sijaitsee Allahabadissa Uttar Pradeshissa Intiassa. Se toimii tärkeänä porttina Allahabadin kaupunkiin ja sitä ympäröiville alueille. Lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille mukavan ja vaivattoman matkakokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on omat lähtöselvitystiskit, joissa matkustajat voivat suorittaa lähtöselvityksen ja saada tarkastuskorttinsa.
 • Matkalaukkupalvelut: Allahabadin lentoasema tarjoaa tilat matkatavaroiden käsittelyyn ja säilytykseen.. Matkustajat voivat helposti paikantaa matkatavaratiskit matkatavaroidensa ilmoittamista ja noutamista varten.
 • Odotuslounget: Lentokentällä on mukavat odotustilat, joissa on istuinjärjestelyt, wc-tilat ja muut mukavuudet. Nämä lounget tarjoavat rentouttavan ympäristön lentoa odotellessa.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentän tiloissa on useita ruokailuvaihtoehtoja herkullisia aterioita tarjoavista ravintoloista välipaloja tarjoaviin kahviloihin. ja juomat.
 • Vähittäismyymälät: Matkustajat voivat tutustua lentoaseman useisiin vähittäismyyntipisteisiin ostaakseen paikallisia käsitöitä, matkamuistoja, kirjoja ja muita esineitä.
 • Lääkintäpalvelut: Allahabadin lentoasema tarjoaa lääkintäapua matkustajille hätätilanteissa. Lääkärinpalvelut ja ensiapupakkaukset ovat helposti saatavilla.
 • Pyörätuolilla liikkuminen: Lentoasemalla on tilat, jotka tukevat vammaisten matkustajien liikkumista. Pyörätuoleja ja apua on saatavilla pyynnöstä.

Kuljetus ja yhteydet

 • Taksit ja autonvuokraus: Matkustajat löytävät helposti taksit ja autonvuokrauspalvelut lentoaseman terminaalin ulkopuolella kätevää kuljetusta varten haluttuihin kohteisiin.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet eri puolille kaupunkia julkisilla kulkuvälineillä, kuten busseilla ja autorikshat.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa, joten matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti matkan aikana.

Lisäpalvelut

 • Wi-Fi: Allahabadin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden matkustajille, jotta he voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
 • Tietopisteet: Neuvontapisteet sijaitsevat strategisesti lentokentällä, jotta he voivat auttaa matkustajia tiedustelujen, lentoaikataulujen ja muiden tarvittavien tietojen kanssa.
 • Kadonneet ja löydetyt: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa lentoasemalla on oma kadonnut ja löydetty -osio, joka auttaa matkustajia noutamaan tavaransa.

Kaiken kaikkiaan Allahabadin lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita miellyttävän oleskelun varmistamiseksi. matkakokemus matkustajille. Lentoasema keskittyy mukavuuteen, mukavuuteen ja tehokkuuteen ja pyrkii vastaamaan kaikkien sen porttien kautta kulkevien matkustajien tarpeisiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä?

Ilmailualalla Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, IXD, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Kempegowda International Airport (BLR), ja sen arvioitu kesto on 2h 30m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: IndiGo, Air Indi

Allahabad kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Allahabadin lentokenttä/Bamraulin lentokenttä (IXD) on matkustajien suosiossa kaupungista Allahabad sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Allahabad sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella