Suora lento kohteesta Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema (VUP)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 5 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BOG Bogota

5-6 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
BAQ Barranquilla

1 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta
MDE Rionegro

1 lentoja päivässä

1h 13m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema

Lentokentän nimi Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi VUP
Kaupunki Valledupar
Maa Colombia (CO)
Täysi sijainti Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema
Leveysaste 10.433620
Pituusaste -73.247788
Näytä kartalla Google maps

Alfonso Lopez Pumarejon lentokentän tilat ja palvelut

Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Villavicencio Airport, on keskeinen liikenteen solmukohta Villavicenciossa Kolumbiassa. Yhtenä alueen vilkkaimmista lentokentistä se tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja mukavan kokemuksen matkustajille.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on suunniteltu käsittelemään suuria matkustajamääriä. Se on varustettu erilaisilla mukavuuksilla, kuten wc-tiloilla, oleskelualueilla ja tietopisteillä.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia lentoaseman erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Paikallisia matkamuistoja tarjoavista verovapaista kaupoista kahviloihin ja ravintoloihin, joissa tarjoillaan herkullisia kolumbialaisia ruokia, löytyy jokaiseen makuun jotakin.
 • Pysäköinti: Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema tarjoaa kätevät pysäköintitilat sekä lyhyt- että pitkäkestoisille asiakkaille. - määräaikaiset oleskelut. Runsaasti tilaa ja tehokkaita turvatoimia tarjoavat matkustajat voivat jättää ajoneuvonsa mielenrauhalla matkan aikana.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Yhteyden pitämiseksi lentoasema tarjoaa ilmaiset Wi-Fi-palvelut koko terminaalissa. Lisäksi siellä on omat latausasemat, jotka varmistavat, että matkustajat voivat pitää laitteidensa jatkuvasti päällä.
 • Bisneskeskus: Liikematkailijoille lentoasema tarjoaa hyvin varustetun bisneskeskuksen, jossa on kokoushuoneita ja konferenssitiloja.. Tämän ansiosta matkustajat voivat pitää liiketapaamisia tai seurata työskentelyä ammattimaisessa ympäristössä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Käytettävissä on kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet, joiden avulla matkustajat voivat käyttää paikallista valuuttaa tai nostaa käteistä rahaa. matka.

Palvelut:

 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä työskentelee tehokas henkilökunta, joka käsittelee matkatavaroita huolellisesti varmistaakseen sujuvan prosessin matkustajille. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan vaivattoman kokemuksen lähtöselvityksestä noutoon.
 • Informaatiopiste: Asiantuntevat ammattilaiset ovat valmiita auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa kysymyksissä. lentokentän tilat, palvelut tai lentotiedot.
 • Lääketieteelliset tilat: Lääkärin hätätilanteissa lentoasema tarjoaa lääketieteellisiä tiloja ja ensiapupalveluita. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä auttamaan ja antamaan tarvittavaa lääketieteellistä apua tarvittaessa.
 • Kuljetus: Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja auttaakseen matkustajia pääsemään määränpäähänsä. Näitä ovat taksipalvelut, autonvuokraus ja bussikuljetukset.
 • Erityistapu: Lentoaseman tavoitteena on majoittaa liikuntarajoitteisia matkustajia ja varmistaa saavutettavuuden koko terminaalissa. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä antamaan kaiken tarvittavan avun tai tuen.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkatavarat tai henkilökohtaiset tavarat katoavat tai kadonneet, lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia paikantamaan ja löytämään noutaa tavaransa.

Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema pyrkii kaiken kaikkiaan tarjoamaan huippuluokan tilat ja palvelut sen porttien kautta kulkeville matkustajille. Kätevistä pysäköinti- ja ruokailumahdollisuuksista luotettavaan kuljetukseen ja apuun lentoasema pyrkii parantamaan kaikkien matkustajien matkustuskokemusta.


Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema?

Koodi VUP on myönnetty Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen El Dorado International Airport (BOG), ja sen arvioitu kesto on 1h 25m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema?

Yhteensä 5 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: AVIANCA, EasyFly, LATAM Airlines, Viva Air Colombi

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Valledupar?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Valledupar, suosivat usein Alfonso Lopez Pumarejon lentoasema (VUP)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Valledupar sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella