Lentoerikoistarjoukset kohteesta Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema (CLO)

Tutustu 29 paikkaan 12 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema

Tiedot koskien Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CLO
Kaupunki Cali
Maa Colombia (CO)
Täysi sijainti Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 3.536757
Pituusaste -76.387746
Verkkosivusto Aerocali.com.co
Näytä kartalla Google maps

Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Calin lentokenttä, on yksi Kolumbian vilkkaimmista ja tärkeimmistä lentokentistä. Se palvelee Calin kaupunkia ja ympäröiviä alueita tarjoamalla sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Lentoasemalla ei ole vain laaja valikoima kohteita, vaan se tarjoaa myös erilaisia tiloja ja palveluita matkustajien matkustuskokemuksen parantamiseksi.

1. Terminaalirakennus

 • Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet.
 • Matkustajilla on mukavat oleskelutilat, jotka sopivat ihanteellisesti odottamaan tai lepäämään.
 • On olemassa useita kauppoja, mukaan lukien tax-free-myymälät, joista matkustajat voivat ostaa erilaisia tavaroita, kuten matkamuistoja, vaatteita ja elektroniikkaa.
 • Saatavilla on useita ruokailuvaihtoehtoja, ja useita ravintoloita ja kahviloita tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.

2. Lähtöselvitys ja turvallisuus

 • Lentoasema tarjoaa tehokkaat lähtöselvitysmahdollisuudet, mikä varmistaa sujuvan ja vaivattoman kokemuksen matkustajille.
 • Matkustajat voivat käyttää itsepalveluselvitystä. kioskeissa tai siirry suoraan lähtöselvitystiskille, jossa työskentelee ystävällistä ja avuliasta lentoaseman henkilökuntaa.
 • Turvamenettelyt ovat vankat, huippuluokan laitteet ja koulutettu henkilökunta. Lentoasema asettaa matkustajien turvallisuuden etusijalle ja noudattaa tiukkoja turvallisuusprotokollia.

3. Matkatavaroiden käsittely ja erikoisapu

 • Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema varmistaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn ja minimoi matkatavaroiden viivästymisen tai katoamisen mahdollisuuden.
 • Erityistä apua tarvitsevat matkustajat, kuten matkustajat, joilla on vammaiset tai iäkkäät matkustajat voivat käyttää lentoaseman erityispalveluja. Pyörätuolilla on esteetön pääsy, ja apuhenkilöstö on käytettävissä opastamaan ja tukemaan kaikkialla terminaalissa.

4. Kuljetus ja pysäköinti

 • Lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja terminaaliin ja sieltä pois. Taksit, autonvuokrauspalvelut ja bussit ovat helposti saatavilla.
 • Lentokentälle ajaville on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa, mukaan lukien sekä lyhyt- että pitkäaikaiset pysäköintipaikat.

5. Valuutanvaihto ja pankkipalvelut

 • Matkustajat pääsevät helposti terminaalin valuutanvaihtopalveluihin, jolloin he voivat muuntaa rahansa paikalliseksi valuutaksi.
 • Pankit ja pankkiautomaatit sijaitsevat myös kätevästi koko lentokentän alueella matkustajien mukavuuden vuoksi.

6. VIP-lounget

 • Lentoasema tarjoaa VIP-loungeja matkustajille, jotka haluavat parannetun matkakokemuksen. Nämä lounget tarjoavat rauhallisen ja mukavan ympäristön kaukana vilkkaasta terminaalista.
 • VIP-loungepalveluihin kuuluvat ilmaiset virvokkeet, Wi-Fi-yhteys ja bisnespalvelut.

Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja tehokkaan kokemuksen Caliin ja sieltä lähteville matkustajille. Nykyaikaiset tilat, laaja valikoima palveluja sekä matkustajien mukavuuteen ja turvallisuuteen keskittyvä lentoasema takaa saumattoman matkan kaikille matkustajille.


Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CLO, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema ja Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 10h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 12 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: AVIANCA, LATAM Airlines, EasyFly, SATEN

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Cali?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Cali, suosivat usein Alfonso Bonilla Aragónin kansainvälinen lentoasema (CLO)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Caliin läheisyydessä?

Cali läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella