Edulliset lennot kohteesta Ålesundin lentoasema Vigra (AES)

Jatkuvat lennot 8 kohteeseen 6 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Ålesundin lentoasema Vigra

Olennaiset tiedot koskien Ålesundin lentoasema Vigra

Lentokentän nimi Ålesundin lentoasema Vigra
Lentokentän (IATA) koodi AES
Kaupunki Aalesund
Maa Norway (NO)
Täysi sijainti Ålesundin lentoasema Vigra
Leveysaste 62.558610
Pituusaste 6.115061
Verkkosivusto Avinor.no
Näytä kartalla Google maps

Ålesundin lentoasema, Vigran tilat ja palvelut

Vigra sijaitsee viehättävällä Møre og Romsdalin alueella Norjassa, Ålesundin lentoasemalla, ja se toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana, joka yhdistää alueen kansallisiin ja kansainvälisiin kohteisiin. Laaja valikoima huippuluokan tiloja ja palveluita pyrkii tarjoamaan matkustajille saumattoman ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaali: Ålesundin lentoasemalla on yksi terminaalirakennus, jossa on sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Terminaali tarjoaa matkustajille tilavan ja modernin ympäristön erilaisilla mukavuuksilla.
 • Sisäänkirjautuminen: Lentokentällä on useita viimeisimmällä tekniikalla varustettuja lähtöselvitystiskiä tehokkaan ja vaivattoman varmistamiseksi. -ilmaiset sisäänkirjautumismenettelyt.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat tutustua useisiin vähittäismyyntipisteisiin, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja matkamuistoja. Lentokentällä on myös useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten kahviloita ja ravintoloita, jotka palvelevat erilaisia makuja ja mieltymyksiä.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko lentoasemalla, mikä mahdollistaa matkustajien pysyä yhteydessä ja selata Internetiä kätevästi.
 • Tavarat: Ålesundin lentoasemalla on matkatavaravaunut ja matkatavarasäilytystilat, jotka helpottavat matkatavaroiden helppoa ja turvallista käsittelyä. Matkustajat voivat halutessaan käyttää myös matkatavaroiden käärimispalveluita.
 • Lasten leikkialue: Lasten kanssa matkustaville perheille lentokentällä on leikkipaikka, jossa nuoret voivat pitää hauskaa ja pitää hauskaa. kuluttaa energiaa ennen lentoaan.
 • Erityistapu: Lentoasema varmistaa, että kaikkia matkustajia, myös liikuntarajoitteisia tai vammaisia, tuetaan koko matkan ajan. Heidän tarpeisiinsa on saatavilla erilaisia palveluita, kuten pyörätuoliapua ja nimettyjä pysäköintipaikkoja.

Palvelut

 • Kuljetus: Ålesundin lentoasema tarjoaa useita kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä, mukaan lukien taksit ja autonvuokrauspalvelut. Julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat kätevästi lähellä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat löytää terminaalista pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, mikä helpottaa käteisen ja eri valuuttojen käyttöä.
 • Auton pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun, mikä takaa mukavuuden autolla matkustaville.
 • Lost and Found: Kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoaseman löytö- ja löytöosastoon saadakseen apua tavaroidensa löytämisessä ja palauttamisessa.
 • Information Desk:
 • Käytettävissä on erityinen neuvontapiste, joka tarjoaa matkustajille ajantasaiset lentotiedot, vastaa kyselyihin ja tarjoaa yleistä apua.
 • Ensiapu: Lentokentällä on varustetut ensiaputilat ja koulutettu henkilökunta hoitamaan mahdolliset lääketieteelliset hätätilanteet.
 • Liiketoiminnan tilat: Liikematkustajille Ålesundin lentoasema tarjoaa konferenssihuoneita ja muita bisnespalveluita, jotka voivat tavata heidän ammattiaan. tarpeisiin.

Ålesundin lentoasema, Vigra menee yli ja varmistaakseen, että matkustajat saavat poikkeuksellisen kokemuksen. Lentokenttä on sitoutunut tekemään matkustamisesta mukavaa ja miellyttävää kaikille vierailijoille moderneista tiloistaan hyödyllisiin palveluihin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ålesundin lentoasema Vigra?

Ilmailualalla Ålesundin lentoasema Vigra tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AES, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Ålesundin lentoasema Vigra lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Alicante–Elche Airport (ALC), ja sen arvioitu kesto on 3h 55m lennettäessä koneella Boeing 737MAX 8 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Ålesundin lentoasema Vigra?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Ålesundin lentoasema Vigra-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Wideroe, SAS, Norwegian Air Shuttle, Wizz Air, KL

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Aalesund?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Aalesund, suosivat usein Ålesundin lentoasema Vigra (AES)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Aalesund sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella