Lennot lähtevät kohteesta Albuquerque International Sunport (ABQ)

Tutustu 27 paikkaan 10 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien Albuquerque International Sunport

Lentokentän nimi Albuquerque International Sunport
Lentokentän (IATA) koodi ABQ
Kaupunki Albuquerque
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Albuquerque International Sunport
Leveysaste 35.043333
Pituusaste -106.612909
Verkkosivusto Cabq.gov
Näytä kartalla Google maps
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport

Albuquerque International Sunport

Albuquerque International Sunportin tilat ja palvelut

Albuquerque International Sunport, joka sijaitsee Albuquerquessa, New Mexicossa, on osavaltion suurin kaupallinen lentokenttä. Sunportin huippumodernit tilat ja laaja palveluvalikoima takaavat sujuvan ja miellyttävän matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.

Palvelut

Sunport tarjoaa erilaisia palveluita matkustajakokemuksen parantamiseksi:

  • Terminaalit: Lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista: pääterminaalista ja aputerminaalista. Nämä terminaalit tarjoavat mukavan ja kätevän ympäristön matkustajille.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia monipuolisesta valikoimasta vähittäismyyntipisteitä, kuten tax-free-myymälöitä, kirjakauppoja, lahjatavaraliikkeitä, ja vaateliikkeitä. Lisäksi Sunport tarjoaa laajan valikoiman ruokailuvaihtoehtoja nopeista välipaloista pöytäravintoloihin, mikä varmistaa, että kaikki makuelämykset on otettu huomioon.
  • Aulatilat: Niille, jotka etsivät enemmän Ainutlaatuisen ja ylellisen kokemuksen tarjoava lentoasema tarjoaa huippuluokan oleskelutiloja, joissa on mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia sekä pääsyn Wi-Fi-yhteyteen ja latauspisteisiin.
  • Pysäköinti: Sunport tarjoaa lyhyen matkan. - Pitkäaikaiset, katetut ja katetut pysäköintimahdollisuudet matkustajien erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi vammaisille on varattu pysäköintipaikkoja.
  • Kuljetus: Kätevät kuljetusvaihtoehdot, kuten autonvuokraus, kyytinjakopalvelut ja taksit, ovat matkustajien käytettävissä. pääsevät helposti haluttuihin kohteisiin.

Palvelut

Erittäisten tilojensa lisäksi Sunport tarjoaa myös erilaisia palveluja, jotka tekevät matkustamisesta tehokkaampaa ja nautinnollisempaa:

  • Tavaratavarapalvelut: Matkustajat voivat hyödyntää matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien matkatavarakärryt ja kaapit, sekä kadonneiden ja löytötavaroiden tilat kadonneiden tavaroiden säilyttämiseen.
  • Tiedotiskit: Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on sijoitettu tietopisteisiin kaikkialla lentoasemalla auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä, antamaan ohjeita tai tarjoamaan yleistä apua.
  • Erityisapu: Sunport varmistaa, että vammaiset tai erityistarpeita omaavat matkustajat ovat hyvin varusteltuja, heillä on esteettömiä tiloja, pyörätuoliapu ja omistettu henkilökunta, joka tarjoaa tarvittavaa tukea.
  • Internet-yhteys.: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata verkkoa odottaessaan lentoaan.
  • Liiketoiminnan palvelut: Liikematkailijat voivat hyödyntää lentokentän konferenssihuoneita, jotka on varustettu audiovisuaalisilla laitteilla sekä faksi-, tulostus- ja kopiointipalveluilla.

Albuquerque International tarjoaa nykyaikaiset tilat ja kattavan palveluvalikoiman. Sunportin tavoitteena on tarjota matkustajille saumaton ja nautinnollinen matkakokemus. Olitpa lähdössä, saapuessasi tai matkalla, tämä lentoasema varmistaa, että matkasi on mukava, kätevä ja stressitön.


Albuquerque International Sunport Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Albuquerque International Sunport?

Koodi ABQ on myönnetty Albuquerque International Sunport kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Albuquerque International Sunport?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Albuquerque International Sunport ja John F. Kennedy International Airport (JFK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Albuquerque International Sunport kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Albuquerque International Sunport lentokentältä, on valittavanaan 10 eri lentoyhtiötä, joista Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Advanced Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Albuquerque kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Albuquerque International Sunport (ABQ) on matkustajien suosiossa kaupungista Albuquerque sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Albuquerquein läheisyydessä?

Albuquerque läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä): Albuquerque International Sunport (ABQ)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella