Edulliset lennot kohteesta Akuren lentokenttä (AKR)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Akuren lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ABV Abuja

3 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
LOS Lagos

2 lentoja päivässä

0h 53m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Akuren lentokenttä

Lentokentän nimi Akuren lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi AKR
Kaupunki Akure
Maa Nigeria (NG)
Täysi sijainti Akuren lentokenttä
Leveysaste 7.251009
Pituusaste 5.299726
Näytä kartalla Google maps

Akuren lentokentän tilat ja palvelut

Akuren lentoasema, joka sijaitsee Akuren kaupungissa Nigeriassa, on tärkeä liikenteen solmukohta alueella. Se tarjoaa useita tiloja ja palveluita miellyttävän ja kätevän kokemuksen varmistamiseksi matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni terminaalirakennus, joka on varustettu edistyneillä palveluilla. matkustajien tarpeisiin.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Käytettävissä on runsaasti lähtöselvitystiskiä, jotka hoitavat lähtevien matkustajien lähtöselvityksen tehokkaasti.
 • Aulatilat: Siellä on viihtyisiä oleskelutiloja. jossa matkustajat voivat rentoutua ja odottaa lentojaan. Nämä lounget tarjoavat rauhallisen ympäristön, mukavat istuimet ja ilmaisia virvokkeita.
 • Vessot: Puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat sijaitsevat kätevästi koko lentokentän alueella.
 • Duty-Free Shops: Travellers voivat ostaa erilaisia verovapaita tuotteita lentoaseman kaupoissa.
 • Ruoka- ja juomamyymälät: Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia herkullisia aterioita, välipaloja, ja juomia moneen makuun.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata ajoneuvoja lentokentältä tutustuakseen kaupunkiin ja sen ympäristöön.
 • Pysäköinti: Molemmille on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa lyhyt- ja pitkäkestoinen pysäköinti, joka takaa vaivattoman kokemuksen omilla ajoneuvoillaan matkustaville.

Palvelut

 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokenttä tarjoaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelypalvelut varmistamaan, että matkustajien tavarat kuljetetaan turvallisesti määränpäähänsä.
 • Turvallisuus: Akuren lentokentällä on käytössä huippuluokan turvatoimenpiteet, jotka takaavat kaikkien matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin..
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tavaroiden sattuessa käytettävissä on erillinen löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia löytämään ja noutamaan heidän omaisuutensa.
 • Tietopisteet: Avulias henkilökunta on sijoitettu tietopisteisiin koko lentoaseman alueella ja tarjoaa apua, tietoa ja opastusta matkustajille.
 • Maaliikenne: Lentokentältä pääsee helposti useisiin eri kuljetusvaihtoehtoihin, kuten taksit ja kuljetuspalvelut helpottamaan sujuvaa jatkomatkaa..
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa lentokentällä on lääketieteelliset tilat, joissa koulutettu henkilökunta antaa välitöntä apua.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on saatavilla koko lentoasemalla, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä vierailunsa aikana.
 • Erityisapu: Akuren lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai muille erityistarpeille matkustajille mukavan ja vaivattoman matkan varmistamiseksi.

Kaiken kaikkiaan Akuren lentoasema tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita matkustajiensa matkakokemuksen parantamiseksi. Olipa kyse viihtyisistä oleskelutiloista, monipuolisista ruokailumahdollisuuksista tai tehokkaasta matkatavaroiden käsittelystä, lentoasema pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin ja takaamaan miellyttävän matkan alusta loppuun.


Akuren lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Akuren lentokenttä?

Ilmailualalla Akuren lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AKR, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Akuren lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV), ja sen arvioitu kesto on 1h 0m lennettäessä koneella ATR 42-300 / 320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Akuren lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Akuren lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Peace, Kuwait National Airways, Overland Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Akure?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Akure, suosivat usein Akuren lentokenttä (AKR)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Akurein läheisyydessä?

Akure läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella