Edulliset lennot kohteesta Aksun lentoasema (AKU)

Suoria lentoja kohteeseen 17 tarjoaa 11 lentoyhtiötä.

Tiedot koskien Aksun lentoasema

Lentokentän nimi Aksun lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AKU
Kaupunki Aksu
Maa China (CN)
Täysi sijainti Aksun lentoasema
Leveysaste 41.262500
Pituusaste 80.291667
Näytä kartalla Google maps

Aksun lentoaseman tilat ja palvelut

Aksun lentoasema, joka palvelee Aksun kaupunkia Kiinan Xinjiangin uiguurien autonomisella alueella, on kasvava lentoliikenteen solmukohta, jonka tilat ja palvelut on suunniteltu vastaamaan matkustajien tarpeisiin. Siitä hetkestä lähtien, kun matkustajat saapuvat lentokentälle, heillä on pääsy erilaisiin mukavuuksiin, joiden tarkoituksena on varmistaa mukava ja kätevä matkakokemus. Alla on yleiskatsaus siitä, mitä matkustajat voivat odottaa käyttäessään Aksun lentoasemaa.

Matkustajapalvelut

 • Informaatiopiste: Aksun lentoaseman infopiste auttaa matkustajia lentotiedusteluissa, lentoaseman navigoinnissa ja muissa palveluissa, jotka auttavat heitä löytämään omansa lentokentän ympäri sujuvasti.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavaroiden käärimispalveluita, vaunujen kuljetuspalveluita ja löytötavarapalveluita matkatavaroihin liittyvien tarpeiden ja ongelmien hoitamiseksi.
 • Lääkintäpalvelut: Aksun lentoasemalla on nimetty lääkärikeskus terveyteen liittyvissä hätätilanteissa tai huolenaiheissa. Se on varustettu tarjoamaan ensiapua ja muita perusterveydenhuollon palveluita sitä tarvitseville matkustajille.

Ruokailu ja ostokset

 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat matkustajille valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä ruokia eri makujen ja ruokavalion tarpeiden tyydyttämiseksi.
 • Vähittäiskaupat: Matkustajat voivat selata erilaisia kauppoja löytääkseen viime hetken lahjoja, matkatarvikkeita tai erilaisia tavaroita, mukaan lukien paikallisia erikoisuuksia.

Mukavuus ja käyttömukavuus

 • Odotuslounget: Viihtyisät oleskelutilat ovat käytettävissä kaikkialla terminaalissa. ja bisnesluokan matkustajat.
 • Wi-Fi-yhteys: Saatavilla on ilmainen Wi-Fi-palvelu, jonka avulla matkustajat voivat olla yhteydessä perheeseen, olla töissä tai yksinkertaisesti selata Internetiä odottaessaan lentoaan.
 • Latausasemat: Aksun lentoasema tarjoaa käteviä latauspisteitä niille, jotka tarvitsevat elektronisten laitteiden lataamista.

Kuljetus ja esteettömyys

 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa yksityisajoneuvoille, joissa on useita lyhytaikaisia pysäköintipaikkoja ja pitkäaikaiset pysäköintimahdollisuudet.
 • Kuljetusvaihtoehdot: Useat liikennemuodot, kuten taksit ja bussit, yhdistävät lentoaseman kaupungin keskustaan, mikä varmistaa helpon ja tehokkaan matkustamisen lentokentälle ja takaisin.
 • Erityistapu: Palvelut liikuntarajoitteisille tai muille erityistarpeille matkustajille ovat saatavilla, mikä takaa vaivattoman kokemuksen kaikille matkustajille.

Aksun lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Aksun lentoasema?

Ilmailualalla Aksun lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AKU, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Aksun lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Aksun lentoasema ja Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Aksun lentoasema?

Yhteensä 11 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Aksun lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Gestair, China Southern Airlines, Air China, Tianjin Airlines, Shandong Airline

Aksu kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Aksun lentoasema (AKU) on matkustajien suosiossa kaupungista Aksu sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Aksuin läheisyydessä?

Aksu läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella