Suora lento kohteesta Ain Beidan lentoasema (OGX)

Tutustu 7 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Ain Beidan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ALG Alger

1-2 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
AZR Adrar
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
DJG Djanet
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
IAM Amenasissa
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
ORN Oran
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
TMR Tamanrasset
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
VVZ Illizi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Ain Beidan lentoasema

Lentokentän nimi Ain Beidan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi OGX
Kaupunki Ouargla
Maa Algeria (DZ)
Täysi sijainti Ain Beidan lentoasema
Leveysaste 31.936056
Pituusaste 5.408551
Näytä kartalla Google maps

Ain Beidan lentoaseman tilat ja palvelut

Ain Beidan lentoasema, joka tunnetaan Oum El Bouaghin alueen palvelemisesta Algeriassa, on keskus, joka helpottaa lentomatkustusta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille. Strategisen sijaintinsa ja nykyaikaisten mukavuuksiensa ansiosta lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu varmistamaan mukavan ja mukavan matkakokemuksen. Seuraavat ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, joita matkustajat voivat odottaa kulkiessaan Ain Beidan lentokentän kautta.

Matkustajapalvelut

 • Information Desk: Henkilökunta on asiantuntevaa, infopiste auttaa matkustajia lentotietojen, reittiohjeiden ja yleisten tiedustelujen kanssa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Löydetyt ja kadonneet -palvelu auttaa matkustajia hakemaan kadonneita tai kadonneita tavaroita lentoaseman tiloista.

Matkustusmukavuus

 • Autonvuokraus: Paikalla on useita autonvuokraustoimistoja, jotka tarjoavat matkustajille mahdollisuuden vuokrata ajoneuvoja mukavuutta saavuttaessa tai ennen lähtöä.
 • Taksipalvelut: Terminaalirakennuksen ulkopuolella sijaitseva taksiasema tarjoaa helpon pääsyn luotettaviin ja säänneltyihin taksipalveluihin lentokenttäkuljetuksia varten.

Ostokset ja ruokailut

 • Vähittäiskaupat: Duty-free-liikkeet tarjoavat matkustajille mahdollisuuden ostaa erilaisia tavaroita, kuten matkamuistoja, luksustavaroita, ja matkustustarpeet.
 • Ruoka ja juoma: Lentokentällä on valikoima ruokailumahdollisuuksia pikaruoasta ruokailupaikkoihin, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.

Esteettömyys ja mukavuus

 • Esteettömyys pyörätuolilla: Ain Beidan lentoasema on varustettu liikuntarajoitteisten matkustajien auttamiseksi, mukaan lukien pyörätuolirampit ja esteetön wc-tilat.
 • Mukava odotusalue: Odotustilat, joissa on runsaasti istumapaikkoja, on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta lentoa odottaville matkustajille.

Turvallisuus ja turvallisuus

 • Turvallisuustarkastus: Lentokenttä noudattaa tiukkoja turvatoimia ja perusteellisia turvatarkastusprosesseja varmistaakseen kaikkien matkustajien turvallisuuden.
 • Terveystoimenpiteet.: Kansanterveyshuolien vuoksi lentoasema voi toteuttaa terveystarkastuksia tai muita turvallisuuskäytäntöjä tarpeen mukaan.

Yritys- ja VIP-palvelut

 • Business Lounge: Lentokentällä on lounge-tila bisnesluokan matkustajille, joka tarjoaa hiljaisen paikan työskennellä tai rentoutua lisämukavuuksien kera.
 • VIP-palvelut: Eksklusiivisemman kokemuksen etsiville VIP-palveluihin voi sisältyä nopeutettu lähtöselvitys, yksityiset kuljetukset ja asiallinen asiakaspalvelu.

Ain Beidan lentoasema kehittää ja parantaa edelleen tilojaan ja palvelujaan vastaaviksi. matkustajiensa muuttuviin tarpeisiin, mikä tekee siitä luotettavan valinnan alueen matkustajille.


Ain Beidan lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ain Beidan lentoasema?

Koodi OGX on myönnetty Ain Beidan lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Ain Beidan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Ain Beidan lentoasema ja Aguenar – Hadj Bey Akhamok Airport (TMR) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Ain Beidan lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Ain Beidan lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Algeri

Ouargla kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Ain Beidan lentoasema (OGX) on matkustajien suosiossa kaupungista Ouargla sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Ouargla sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella