Jatkuva lento kohteesta Adisucipton kansainvälinen lentokenttä (JOG)

Jatkuvat lennot 4 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Adisucipton kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
HLP Jakarta

3 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
BDO Bandung

2 lentoja päivässä

1h 18m Näytä hinta
SUB Surabaya

2 lentoja päivässä

1h 18m Näytä hinta
PLM Palembang
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Adisucipton kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Adisucipton kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi JOG
Kaupunki Yogyakarta
Maa Indonesia (ID)
Täysi sijainti Adisucipton kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -7.787684
Pituusaste 110.431761
Verkkosivusto Adisutjipto-airport.co.id
Näytä kartalla Google maps

Adisucipton kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Yogyakartassa Indonesiassa sijaitseva Adisucipton kansainvälinen lentoasema tunnetaan moderneista tiloistaan ja erinomaisesta palvelustaan. Lentoasema tarjoaa laajan valikoiman mukavuuksia, jotka takaavat sujuvan ja miellyttävän matkakokemuksen matkustajilleen.

Terminaalitilat

Lentokentällä on kaksi terminaalia, terminaali A ja terminaali B, jotka molemmat on suunniteltu matkustajien mukavuus ja mukavuus mielessä. Tässä on joitain Adisucipton kansainvälisen lentokentän palveluita:

 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Kaupat: Matkustajat. voivat nauttia verovapaista ostoksista, selata erilaisia vähittäiskauppoja ja ostaa paikallisia tuotteita.
 • Aulatilat: Lentoasema tarjoaa mukavia oleskelutiloja matkustajille, jotka haluavat eksklusiivisemman ja rauhallisemman ympäristön.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkipalvelut, mukaan lukien pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet, ovat käytettävissä matkustajien taloudellisia tarpeita varten.
 • Matkalaukkupalvelut: Matkustajat voivat löytää matkatavarasäilytysalueita ja apua kadonneiden tai vaurioituneiden matkatavaroiden varalta.

Kuljetuspalvelut

Adisucipton kansainvälinen lentoasema tarjoaa useita käteviä kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä, mikä helpottaa matkustajien saavuttamista haluttuihin kohteisiin:

 • Taksit: Mittataksit ovat helposti saatavilla terminaalirakennusten ulkopuolella, mikä tarjoaa vaivattoman vaihtoehdon kuljetukseen.
 • Sukkulabussit: Ilmastoidut bussit liikennöivät lentokentän ja Yogyakartan eri osien välillä.
 • Kyllästyspalvelut: Matkustajat voivat myös käyttää suosittuja kyytipalveluita, kuten Grab tai Gojek, päästäkseen haluamaansa määränpäähän.
 • Autonvuokraus: Useat autovuokraamot Lentokentällä on tiskit, joiden avulla matkustajat voivat vuokrata auton käyttömukavuuden vuoksi.

Muut palvelut

Adisucipton kansainvälinen lentokenttä ylittää peruspalvelut ja tarjoaa lisäpalveluita, jotka parantavat yleinen matkakokemus:

 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko lentoasemalla, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Lääketieteelliset palvelut: Lentokentällä on lääkäriasemat ja ensiapuasemat tarvittavan terveydenhuollon tuen tarjoamiseksi.
 • Tiedotiskit: Henkilökunnan neuvontapisteet on sijoitettu kätevästi auttamaan matkustajia kaikissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa.
 • Erityisapu: Lentokenttä tarjoaa palvelut liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille, jotka takaavat mukavan ja esteettömän ympäristön kaikille matkustajille.

Adisucipton kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan monipuoliset tilat ja palvelut luomaan positiivisen ja nautinnollisen kokemuksen kaikille sen terminaalien kautta kulkeville matkustajille. Saapuessaan tai lähtiessään matkustajat voivat odottaa saumatonta matkaa tällä modernilla ja hyvin varustetulla lentokentällä.


Adisucipton kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Adisucipton kansainvälinen lentokenttä?

Koodi JOG on myönnetty Adisucipton kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Adisucipton kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Adisucipton kansainvälinen lentokenttä ja Halim Perdanakusuma International Airport (HLP) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Adisucipton kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Adisucipton kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Citilink, Wings Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Yogyakarta?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Yogyakarta, suosivat usein Yogyakartan kansainvälinen lentokenttä (YIA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Yogyakartain läheisyydessä?

Yogyakarta läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella