Edulliset lennot kohteesta Adakin lentokenttä (ADK)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Adakin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ANC Ankkuri

1 lentoja päivässä

2h 43m Näytä hinta

Tiedot koskien Adakin lentokenttä

Lentokentän nimi Adakin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ADK
Kaupunki Adakin saari
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Adakin lentokenttä
Leveysaste 51.761587
Pituusaste -176.621747
Näytä kartalla Google maps

Adakin lentokenttä

Adakin lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Adakin lentoasema, joka sijaitsee Adakin saarella Aleutien ketjussa Alaskassa, toimii alueen tärkeänä liikenteen solmukohtana. Oletpa paikallinen asukas tai vierailija tässä ainutlaatuisessa ja syrjäisessä kohteessa, lentokentän tilat ja palvelut tarjoavat mukavuutta ja mukavuutta matkasi aikana.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön matkustajille.
 • Odotusalue: Odotusalueen mukavat istuinjärjestelyt takaavat rentouttavan kokemuksen lentoa odotellessa.
 • Vessot: Puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat ovat kätevästi käytettävissä terminaalissa matkustajien viihtyvyyden takaamiseksi.
 • Vähittäiskaupat: Tutustu erilaisiin vähittäiskauppoihin, jotka tarjoavat paikallisia matkamuistoja, välipaloja ja matkatarvikkeita.
 • Autonvuokraus: Jos aiot tutustua Adakin saareen pidemmälle, autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla lentokentällä, mikä tarjoaa sinulle vapauden liikkua omaan tahtiisi.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa. tilaa yksityisille ajoneuvoille terminaalirakennuksen lähellä, mikä varmistaa helpon pääsyn matkustajille.
 • Esteettömyys: Adakin lentoasema varmistaa esteettömyyden vammaisille henkilöille heidän erityistarpeidensa mukaan suunnitellut tilat.

Palvelut

 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita varmistaakseen, että matkatavarasi saapuvat turvallisesti ja oikea-aikaisesti määränpäähäsi.
 • Lennon tiedot: Tarkat lentotietonäytöt koko terminaalissa pitää matkustajat ajan tasalla saapumisesta, lähdöstä ja mahdollisista viivästyksistä.
 • Kadonnut ja löydetty: Jos kadotat tai kadotat esineen matkasi aikana, lentoasemalla on oma löydetty-palvelu, joka auttaa yhdistää sinut omaisuutesi kanssa.
 • Wi-Fi: Pysy yhteydessä ilmaisella WiFi:llä, joka on saatavilla koko lentokentällä, joten voit selata Internetiä tai seurata työasioita oleskelusi aikana.
 • Kuljetus: Adak Lentokenttä tarjoaa käteviä kuljetusvaihtoehtoja lähistölle ja sieltä pois, mikä varmistaa sujuvan siirtymisen lopulliseen määränpäähäsi.
 • Lääketieteellinen apu: Lääkärin hätätilanteissa lentoasemalla on koulutettu henkilökunta ja lääkintäpalvelut valmiustilassa, jotta he voivat tarjota välitöntä apua. apua.
 • Kahvila: Nappaa nopea ateria tai välipala lentokentän kahvilasta, joka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja toiveidesi tyydyttämiseen.
 • Tietoja vierailijoille: Ystävällinen lentoaseman henkilökunta palvelee vierailijoita. sisältää tietoa paikallisista nähtävyyksistä, majoituksesta ja kuljetusvaihtoehdoista.
 • Turvallisuus: Adakin lentoasema noudattaa tiukkoja turvatoimia varmistaakseen kaikkien matkustajien ja henkilökunnan turvallisuuden ja mukavuuden.

Adakin lentokentän hyvin varustetut tilat ja kattavat palvelut tekevät siitä erinomaisen valinnan Adakin saarelle matkustaville. Olitpa lähdössä tai saapuessasi, lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi koko matkasi ajan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Adakin lentokenttä?

Ilmailualalla Adakin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, ADK, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Adakin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Adakin lentokenttä ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Adakin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Adakin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Alaska Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Adakin saari kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Adakin lentokenttä (ADK) on matkustajien suosiossa kaupungista Adakin saari sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Adakin saari sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella