Lentoerikoistarjoukset kohteesta Aboubakr Belkaidin lentokenttä (CFK)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Aboubakr Belkaidin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CDG Pariisi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 45m Näytä hinta
MRS Marseille
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Aboubakr Belkaidin lentokenttä

Lentokentän nimi Aboubakr Belkaidin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CFK
Kaupunki Chlef
Maa Algeria (DZ)
Täysi sijainti Aboubakr Belkaidin lentokenttä
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Aboubakr Belkaidin lentoaseman tilat ja palvelut

Tlemcenin kaupungissa sijaitseva Aboubakr Belkaidin lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkakokemuksen parantamiseksi. matkustajia. Olitpa saapumassa tai lähdössä, lentoasema pyrkii varmistamaan saumattoman ja mukavan matkan.

Palvelut

Lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita matkustajiensa tarpeisiin:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja nykyaikainen terminaalirakennus, joka on hyvin hoidettu ja tarjoaa miellyttävän ympäristön matkustajille.
 • Duty-Free-myymälät: Matkustajat voivat nauttia ostoksista lentoaseman verovapaissa myymälöissä. Nämä kaupat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja matkamuistoja.
 • Ravintolat ja kahvilat: Aboubakr Belkaidin lentoasema tarjoaa valikoiman ruokailumahdollisuuksia, kuten kahviloita ja ravintoloita. jossa matkustajat voivat rentoutua ja nauttia virvokkeita tai aterian ennen lentoa tai sen jälkeen.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka haluavat rentoutua tai työskennellä rauhallisessa ympäristössä, on mukavat oleskelutilat. Näissä lounge-tiloissa on mukavuuksia, kuten Wi-Fi-yhteys, mukavat istuimet ja virvokkeita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, jotka tarjoavat kätevän pankkipalvelun. palvelut matkustajille.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin, mikä varmistaa helpon ja turvallisen pysäköintimahdollisuuden matkustajille.

Palvelut

Sujuvan matkustuskokemuksen varmistamiseksi Aboubakr Belkaidin lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita:

 • Tavaratavaratilat: Matkustajat voivat hyödyntää matkatavaroiden käsittelypalveluita, kuten matkatavarakärryjä ja matkatavaroiden käärimispalveluita.
 • Informaatiopisteet: Lentoasemalla on hyödyllisiä neuvontapisteitä, joiden henkilökunta voi auttaa matkustajia. lentoja, lentokentän palveluita ja paikallisia nähtävyyksiä koskevat kyselyt.
 • Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikille matkustajille, jotta he voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetin ollessaan lentokentällä.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasemalla on lääkärikeskus, joka on varustettu koulutetuilla ammattilaisilla, jotka tarjoavat välitöntä apua.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia hakemaan kadonneita tavaroitaan. Tämän palvelun tarkoituksena on varmistaa, että kadonneet tavarat palautetaan oikeille omistajilleen mahdollisimman nopeasti.
 • Erityistapu: Aboubakr Belkaidin lentoasema pyrkii tarjoamaan palveluita liikuntarajoitteisille tai erityismatkustajille. tarpeisiin. Näihin palveluihin kuuluvat pyörätuoliapu ja etuoikeutettu lennolle pääsy.

Matkaessaan Aboubakr Belkaidin lentokentän kautta matkustajat voivat odottaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka parantavat heidän matkaansa ja tarjoavat mukavan ja nautinnollisen kokemuksen. Nykyaikaisista terminaalirakennuksista erilaisiin mukavuuksiin ja käteviin palveluihin lentoasema takaa saumattoman matkakokemuksen kaikille vierailijoilleen.


Aboubakr Belkaidin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Aboubakr Belkaidin lentokenttä?

Koodi CFK on myönnetty Aboubakr Belkaidin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Aboubakr Belkaidin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Aboubakr Belkaidin lentokenttä ja Paris - Charles de Gaulle Airport (CDG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Aboubakr Belkaidin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Aboubakr Belkaidin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Air Algeri tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Chlef?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Chlef, suosivat usein Aboubakr Belkaidin lentokenttä (CFK)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Chlef sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella