Suora lento kohteesta Abakanin kansainvälinen lentokenttä (ABA)

Non-stop-lentoja 6 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Abakanin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OVB Novosibirsk

1-2 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
DME Moskova

1 lentoja päivässä

5h 5m Näytä hinta
SVO Khimki

1 lentoja päivässä

5h 20m Näytä hinta
KJA Krasnojarsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta
NSK Norilsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 50m Näytä hinta
AER Sotši
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

6h 15m Näytä hinta

Tiedot koskien Abakanin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Abakanin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ABA
Kaupunki Abakan
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Abakanin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 53.751235
Pituusaste 91.399711
Verkkosivusto Abakan.aero
Näytä kartalla Google maps

Abakanin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Abakanin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Khakassian tasavallassa Venäjällä, on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja palvelut matkailijoille. Olitpa Abakanissa liike- tai vapaa-ajanmatkalla, lentoasema pyrkii varmistamaan sujuvan ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Abakanin kansainvälisellä lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka on varustettu moderneilla mukavuuksilla.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ostosmahdollisuuksista, kuten verovapaista kaupoista, joista he voivat ostaa erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa ja elektroniikkaa. Lentokentällä on myös useita ravintoloita, kahviloita ja baareja, mikä varmistaa, että matkustajilla on useita ruokailuvaihtoehtoja.
 • Liiketoiminnan tilat: Liikematkailijoille lentoasema tarjoaa liikehuoneita, joissa matkustajat voivat työskennellä ja pitää kokouksia hiljainen ja viihtyisä ympäristö. Nopea Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa.
 • Tiedotiskit: Terminaalirakennuksessa on neuvontapisteitä, jotka auttavat matkustajia kaikissa matkaansa tai lentokentän palveluihin liittyvissä kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Vauvanhoitopalvelut: Abakanin kansainvälisellä lentokentällä on lastenhoitohuoneita, joissa on hoitopöydät, hoitopisteet ja mukavat istuimet, jotka vastaavat vauvojen kanssa matkustavien matkustajien tarpeita.
 • Vammaisten tilat: Lentokenttä on suunniteltu vammaisille matkustajille sopivaksi, ja siinä on tilat, kuten esteettömät wc-tilat, rampit ja hissit.

Palvelut

 • Tavaratavarapalvelut: Abakan International Lentokenttä varmistaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn matkustajien käytössä olevilla matkatavarakärryillä. Saatavilla on myös matkatavaroiden käärimispalveluita, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta.
 • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja kaupungin keskustaan ja sieltä pois, mukaan lukien taksit, autonvuokraukset ja julkiset bussit.
 • Löydetyt ja kadonneet: kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa käytettävissä on erillinen kadonnut ja löydetty -palvelu, joka auttaa matkustajia löytämään heidän omaisuutensa.
 • Lääkintäpalvelut: Abakanin kansainvälisellä lentokentällä on lääketieteelliset tilat, joissa on koulutettuja ammattilaisia. antaa tarvittaessa ensiapua.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Terminaalirakennuksessa on kätevästi pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, jotka takaavat matkustajien helpon pääsyn rahoituspalveluihin.

Abakanin kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut parantaakseen matkustajiensa yleistä matkakokemusta. Modernista terminaalirakennuksesta ja erilaisista vähittäismyynti- ja ruokailumahdollisuuksista erinomaisiin kuljetus- ja lääketieteellisiin palveluihin lentoasema varmistaa, että kaikki matkatarpeesi täyttyvät. Abakanin kansainvälinen lentoasema keskittyy asiakastyytyväisyyteen ja pyrkii jättämään pysyvän positiivisen vaikutelman jokaiseen sen oven läpi kulkevaan matkustajaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Abakanin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Abakanin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, ABA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Abakanin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Sochi International Airport (AER), ja sen arvioitu kesto on 6h 15m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Abakanin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Abakanin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista S7 Airlines, Aeroflot, NordStar Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Abakan?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Abakan, suosivat usein Abakanin kansainvälinen lentokenttä (ABA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Abakan sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella